Makarony i dania główne

 

 

Wszystkie dania makaronowe z wyjątkiem lasagne i canelloni przyrządzane są również z makaronu bezglutenowego

 
Pennea`la Boscaiola (z śmietanowym sosem, zielonym groszkiem, szynką i pieczarkami)  19,-

Penne z sosem szpinakowym i parmezanem  24,-

Tagliatelle z sosem pomidorowo bazyliowym  18,-

Spaghetti Bolognese  24,-

                 Tagliatelle z sosem carbonara  22,-                  

                                                         Lasagne Bolognese ze świeżą bazylią  25,-        

    Canelloni z ricottą i szpinakiem, z sosem beszamelowym  24,-  

   Gnocchi z sosem pomidorowym, czosnkiem, bazylią i parmezanem  22,-  

Risotto z warzywami, wędzonym łososiem i rukolą  30,- 

Risotto z boczniakami i parmezanem  28,- 

Risotto z pieczoną kaczką, karmelizowaną gruszką i tymiankiem  35,- 

Ravioli z szynką parmeńską i ricottą z sosem pomidorowym  32,-

Ravioli ze szpinakiem , ricottą i łososiem wędzonym z sosem gorgonzola  29,- 

 

Dania główne

Filet z kurczaka z gratiną ziemniaczaną, szpinakiem, pomidorkami cherry i sosem gorgonzola  32,-

Kotlet wieprzowy Milanese z jajkiem sadzonym, sałatką warzywną oraz pieczonymi ziemniakami  35,-

Filet z pstrąga zawojskiego z ratatouille warzywnym oraz pikantnymi frytkami belgijskimi z parmezanem  36,-